Activiteiten

VIOS werkt voor wat betreft de meeste activiteiten samen met Stichting Jongerenwerk Beltrum (SJB). Hiervoor heeft Richard Stortelder zitting in de jeugdcommissie, waar afspraken hierover worden gemaakt. We helpen elkaar met betrekking tot activiteiten. Waar nodig wordt er een bijdrage gevraagd aan de deelnemers van de activiteiten. Hierbij proberen we de kosten tot het minimum te beperken. Ouders kunnen worden gevraagd te helpen. Maar ook spelers van de oudere jeugdelftallen zullen worden gevraagd activiteiten te helpen organiseren voor de jongere jeugd. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan de spooktocht. Hierbij willen we bij hen de betrokkenheid en verplichting richting VIOS B. aanspreken.

Alle informatie over een geplande activiteit wordt vermeld op het publicatiebord en op de website. Indien u een originele activiteit weet, geef dit dan door aan Richard Stortelder. Voor enkele activiteiten kan een kleine bijdrage worden gevraagd. Voor de junioren worden door hun leid(st)ers activiteiten ontplooid.

Voetbalkamp

Ieder seizoen organiseert de kampcommissie van VIOS Beltrum voor haar jeugdleden een jeugdkamp tijdens het Pinksterweekend (vrijdagavond t/m maandagmiddag). Dan logeren we met de Meisjes C en de D-, E- en F- jeugd op een kampeerboerderij.

Het kamp staat vooral in het teken van sportieve activiteiten, waaronder voetbal, zwemmen, bosspelen, smokkeltocht, zeskamp, speurtocht en transferspel. De kinderen worden ingedeeld in groepen, waarbij samenwerken belangrijk is. Verschil in leeftijd, geslacht en de kwaliteiten van elk kind, maakt een groep uniek. Elke groep wordt begeleid door een leider.

Tussen de activiteiten door is er vrije tijd, waarbij er vaak onderling wordt gevoetbald. Meer informatie volgt in de loop van het seizoen. 

Winterperiode

Activiteiten voor de pupillen in de winterperiode worden door een de wintercommissie georganiseerd. Deze activiteiten kunnen zijn sport- en spelmiddagen, zaalvoetbaltoernooien, zwemmen en spooktocht.

Pupil van de week

Bij elke thuiswedstrijd van het eerste herenteam van VIOS Beltrum worden twee jeugdspelers uitgenodigd om op die dag pupil van de week te zijn.

Op de wedstrijddag meld je je bij Johnny Wolterink, leider van VIOS B. 1, om 13.15 uur in de kantine. Je neemt mee:

 • Voetbalschoenen
 • Douchespullen

Het tenue en trainingspak verzorgt VIOS B. 1. Na de wedstrijd krijg je iets te drinken en iets te eten en hierna is het voorbij. Alle pupillen krijgen als dank een attentie van VIOS Beltrum in de vorm van een vaantje. Als ouder zijnde is het aan te raden foto’s te maken.

Verder vul je onderstaande vragen in. Deze worden in het wedstrijdprogrammaboekje geplaatst.

 • In welk team speel je?
 • Wat vind je de beste club?
 • Wie vind je de beste speler?
 • Wie wil je graag ontmoeten?
 • Wie is de beste speler van VIOS B 1?
 • Welk clubshirt vind je mooi?
 • Wat wil je later worden?
 • Wat zijn je hobby’s?
 • Eindstand VIOS – Tegenstander:

Contactpersoon: Johnny Wolterink

Zaalvoetbal

Op sportpark ‘De Sonders’ bevindt zich een sporthal. Gedurende de wintermaanden kunnen de kleinsten van deze faciliteit gebruik maken. Trainingen worden in de sporthal gehouden. 

In de periode tussen Kerst en oud- en nieuw worden er ook zaalvoetbaltoernooien georganiseerd. Dit gebeurt in overleg met omliggende verenigingen.

Bezoek BVO – Betaald Voetbal Organisatie

De jeugd van VIOS Beltrum bezoekt minimaal 1 x per jaar een BVO (Betaald Voetbal Organisatie). In het verleden zijn er bezoeken geweest bij FC Twente, De Graafschap en BVB Borussia Dortmund.