‘de Ondergrondse’

Binnen VIOS Beltrum zijn er verschillende groepen vrijwilligers actief. Naast bestuursleden, commissieleden, trainers, leiders en kantinemedewerkers is er ook een groep vrijwilligers actief welke zich bezig houdt met de accomodatie. Deze enthousiaste leden hebben een eigen werkplaats in de portocabin naast de kleedlokalen.

Werkzaamheden die ‘de Ondergrondse’ uitvoeren zijn zeer verschillend. Hieronder vallen in ieder geval: schilderen, sproeien, vervangen en repararen van netten, snoeien en nog veel meer. Zij doen dit alles zonder financiële vergoeding voor de verrichtte arbeid. Na de privatisering van de sportvelden per 1 maart 2013 is het belang van deze groep groter geworden.

Als officiële oprichtingsdatum van ‘De Ondergrondse’ geldt 29 November 2010. Je inzetten voor een ander en hierbij een stukje vrije tijd inzetten voor je medemens, dat is wat de mannen rondom Bennie te Veluwe doen. Een periode waarin ze veel hebben gerealiseerd. Met hart en ziel hebben de oudere leden van vv VIOS B. zich ingezet voor onze club. Dit alles met een lach en een traan. In 2020 werd de mannen geïnterviewd door Henri Walterbos.

‘De Ondergrondse’ bestaat dan wel niet uit jongeren, ze zijn wel modern en ook te vinden op YouTube!