Afgelastingen

Wedstrijden worden afgelast door de consul. Hij doet dit in overleg met het wedstrijdsecretariaat. Jesse Papen voor de senioren en Rein Lepping voor de junioren en pupillen.

Senioren: Het wedstrijdsecretariaat licht de scheidsrechters, tegenstanders en leiders in. De leiders lichten de spelers in. NIET contact opnemen met consul of wedstrijdsecretariaat maar met je trainer/leider. Afgelastingen van wedstrijden zullen ook via de website gecommuniceerd worden.

Junioren en Pupillen: Scheidsrechters en tegenstanders worden ingelicht via sportlink. Bij hoge uitzondering, afgelastingen op korte termijn, worden scheidsrechters en tegenstanders gebeld. Afgelastingen van wedstrijden zullen ook via de website gecommuniceerd worden.

Trainingen worden afgelast door de trainers en het wedstrijdsecretariaat. Uitgangspunt is verantwoordelijkheidsbesef van de trainers. Met name wordt voorzichtigheid betracht met het kunstgrasveld (weersinvloeden) en veld 2. Trainers is benadrukt zoveel mogelijk gebruik te maken van het trainingsveld en het gebruik van veld 2 tot een minimum te beperken.