Lidmaatschap

Vind alle belangrijke informatie omtrent lidmaatschap bij VIOS Beltrum op deze pagina.

Aanmelden nieuwe leden

Het aanmelden van een (jeugd)lid bij VIOS B. kan via deze pagina.

Als u uw zoon of dochter gedurende het lopende seizoen aanmeldt, dan kan het voorkomen dat hij of zij niet direct deel kan nemen aan competitiewedstrijden. Dit omdat er al voldoende spelers in de teams zitten. Uw kind kan in ieder geval wel meetrainen. Als u uw kind aanmeldt neemt de coördinator met u contact op in welk team hij of zij is ingedeeld. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met de coördinatoren van de desbetreffende leeftijdsklassen. Na aanmelding kan uw zoon/dochter meedoen aan alle activiteiten van VIOS Beltrum, heeft hij/zij gratis toegang tot wedstrijden van het eerste elftal, kan hij/zij aan trainingen deelnemen, enz.

Wij moeten voor 1 april van het lopend seizoen weten of uw zoon of dochter ook volgend seizoen voetbalt. Voor ons van belang om voor het eind van het seizoen te weten hoe het er voor staat voor het volgend seizoen. We hebben op deze manier voldoende tijd om het kader in te vullen, spelers te informeren en op tijd gegevens door te geven aan de KNVB.

Contributie

De contributie bij VIOS B. is als volgt (bedragen per maand):

Categorieper 1 januari 2023
t/m 13 jaar€ 11,60
14 en 15 jaar€ 13,35
16 en 17 jaar€ 13,85
Senioren met kledingfonds€ 21,50
Senioren zonder kledingfonds€ 19,20
Steunende leden€ 9,35
Dames Recreanten (35+)€ 9,35   (excl. kledingfonds)
Dames Recreanten (35+)€ 11,35 (incl. kledingfonds)
7 tegen 7 (45+)€ 9,35   (excl. kledingfonds)
7 tegen 7 (45+)€ 11,25 (incl. kledingfonds)
  
De bedragen zijn per maand 
Senioren is 18+ 


In de contributie zijn onder andere inbegrepen de kosten van:

 • afdracht contributie K.N.V.B.
 • verzekering
 • toegang tot de thuiswedstrijden van VIOS B. heren 1
 • bijdrage voor de VIOS-wijzer
 • bijdrage kledingfonds, hiervoor wordt het volgende berekend:
  • € 1,25 actieve spelende leden onder 16 jaar
  • € 1,50 actieve spelende leden dames recreanten (35+) en Heren 7 vs 7 (45+)
  • € 1,75 actieve spelende leden 16 jaar en ouder

Wijzigen van gegevens

Doorgeven van wijzigingen als adres, telefoon, e-mail, soort lidmaatschap, betaler en rekeningnummer kan door middel van het wijzigingsformulier.

Overschrijving

Spelers die van een andere vereniging naar VIOS B. willen komen, moeten bij J. Bouwmeesters het benodigde formulier halen en invullen. Dit formulier dient door het bestuur van de oude vereniging ondertekend te worden. De overschrijving dient voor 15 juni te geschieden. Bij het verlaten van de vereniging geldt de tegenovergestelde procedure.

Einde lidmaatschap (voor 1 april doorgeven)

Voetbal is een teamsport en daarom gaan wij ervan uit dat leden het volledige seizoen lid blijven. Mocht u vanwege een gegronde reden het lidmaatschap voortijdig willen beëindigen dan blijft dit mogelijk. U kunt dan contact opnemen met de coördinator van de betreffende leeftijdsklasse en dit voor 1 april doorgeven aan de leiding van het elftal waar uw zoon of dochter in voetbalt. Houdt u er dan wel rekening mee dat er een contributieverplichting bestaat tot en met 30 juni.