Vacature bestuurslid SAVV, Stichting Accommodatie VIOS Voetbal

zaterdag 21 september

Door het aangekondigde vertrek van Joost Tuinte als bestuurslid van de SAVV is er behoefte aan een nieuw gezicht binnen ons bestuur.

De SAVV heeft als doel:

  • het beheren en exploiteren van voetbal- en trainingsvelden, gelegen op Sportpark “de Sonders”,
  • het verrichten van werkzaamheden en het verlenen van diensten op het gebied van recreatie en sport, daaronder begrepen het organiseren van evenementen
  • het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk zijn.

Het nieuwe bestuurslid hoeft geen lid van VIOS Voetbal te zijn, maar mag ook komen uit de gelederen van ander sportverenigingen of hoeft zelfs helemaal geen lid van een vereniging te zijn.

Om de expertise binnen het bestuur op orde te houden zoeken we, indien mogelijk,  iemand die vanuit zijn kennis en expertise ons kan helpen bij:

  • energie vraagstukken, opwekken duurzame energie
  • huisvesting- en grond/bodem vraagstukken

De laatst genomede aandachtspunten zijn geen harde eis, dus als je het leuk zou vinden om ons bestuur te versterken kun je altijd contact opnemen met het zittende bestuur voor een oriënterend gesprek.

Help ons Sportpark “de Sonders“ op het niveau te houden zoals we dat in de afgelopen jaren met veel energie en vrijwilligers hebben weten te realiseren.

Bestuur SAVV – secretariaat M. Heutinck – mthjheutinck@kpnmail.nl


Terug naar nieuwsoverzicht