Uitslag EK-pool VIOS Beltrum

maandag 22 juli

Het zal jullie waarschijnlijk niet ontgaan zijn. Tom Walterbos is de grote winnaar van de EK poule geworden! En dan bedoelen wij niet alleen de winnaar van de VIOS EK poule, maar dan bedoelen wij de winnaar van de grootste EK poule ooit in Nederland…

Maar liefst 1,1 miljoen mensen hebben gestreden om de winst en Tom scoorde beter dan iedereen. Van harte Tom! Een ongekende prestatie.

Op gepaste afstand hebben we nog meer winnaars van onze EK poule. Wout Eekelder en Jurgen Wiegerinck vervolledigen het podium. Beide wisten de uitslag van de finale exact te voorspellen en sprongen daarmee op de valreep over Wout Klein Breteler en Freek Helmers heen.


Vera Helmers, Tom Ribbers, Bouke Ratering, Niels Bleumink en Twan te Woerd zijn de overige winnaars van het prijzengeld. Zo blijkt maar weer dat verstand van voetbal geen noodzaak is om hoog te eindigen. 😜

Bij de jeugd is Lenn Wilderink de winnaar geworden. Gefeliciteerd Lenn! Lange tijd wist hij zich in de top van het klassement staande te houden. Hij eindigde op een knappe 29e plek van heel VIOS.

Heren 7 gaat aan de haal met het kratje bier voor de beste voorspellers. Gemiddeld genomen scoren zij beter dan alle andere teams. Zij wisten dames 1 en dames 2 voor te blijven.

Bedankt voor de vele aanmeldingen en hopelijk tot het WK. We hebben dan een eer hoog te houden!


Terug naar nieuwsoverzicht