Update EK Poule Vios Beltrum

woensdag 26 juni

De animo was bij iedereen zeker aanwezig om mee te doen aan de EK poule VIOS Beltrum. Maar liefst 159 deelnemers hebben zich aangemeld. Zij spelen om een leuke prijzenpot. De winnaar gaat ervandoor met maar liefst €250,-. Daarnaast biedt VIOS nog een krat bier aan de subleague die gemiddeld het hoogste scoort.

Om deze strijd gelijkwaardig te laten verlopen tellen enkel subleagues met minimaal 5 deelnemers mee voor deze ranglijst. Ben je naast speler van een team ook trainer, leider, scheidsrechter of bestuurslid? Dan kun je je ook voor meerdere subleagues aanmelden. Via deze link kun je de gewenste subleagues aanklikken.


Het prijzengeld wordt als volgt verdeelt:
1e €250
2e €150
3e €100
4e €80
5e €60
6e €45
7e €30
8e €25
9e €20
10e €15

De poulewedstrijden zitten er inmiddels bijna op. Tom Walterbos heeft hierin een mooie voorsprong genomen. Chantal Papen en Christian Ballast kunnen nog volgen binnen 200 punten, voor de rest is de achterstand al opgelopen. Maar niet getreurd want vanaf aanstaande zaterdag nemen het aantal punten die je per wedstrijd kunt behalen toe per ronde, dus er valt zeker nog wat te herstellen.

Vier spelers van JO15 hebben zich aangemeld. Zij strijden ook onderling om de winst. Lenn Wilderink gaat aan kop. De oplettende deelnemer heeft zijn naam ook al in de top 10 van heel VIOS Beltrum voorbij zien komen.

Na vandaag kunnen alle achtste finales voorspeld worden. Hier moeten ook opnieuw topscorers gekozen worden. Uiteraard mogen dit dezelfde zijn als de afgelopen poulewedstrijden.

Let er hierbij op dat de uitslag na verlenging, dus 120 minuten, telt. Een eventuele penaltyreeks telt niet mee voor de topscorerspunten. De deadline hiervoor is zaterdag 18:00 uur!


Terug naar nieuwsoverzicht