Doelpunt van de maand: vijfde nominatie april 2023/2024

zondag 2 juni

Net als de vierde nominatie komt de vijfde uit de wedstrijd VIOS B. 7 tegen Ruurlo 6. De bal wordt diep gespeeld, maar een verdediger van Ruurlo zit er tussen. Hij verlengt de bal met zijn hoofd, waarna Jeera Yalom als eerste bij de bal is. Hij zoekt vervolgens zijn man op, trekt naar binnen en schiet de bal vervolgens diagonaal in de kruising. Een fantastische goal! Mede door dit doelpunt wist VIOS B. 7 met 2-1 te winnen.

Uit alle nominaties wordt een doelpunt van de maand gekozen door de bezoekers van de website. Aan het eind van het voetbalseizoen wordt uit alle doelpunten van de maand het doelpunt van het jaar gekozen. Nominaties voor doelpunt van het jaar kunnen door het kader van het team worden doorgegeven aan Niels Haarlink. Deze doelpunten kunnen uit wedstrijden komen van zowel de jeugd als de senioren.

Jeera Yalom scoort


Terug naar nieuwsoverzicht