Doelpunt van de maand: vierde nominatie april 2023/2024

zaterdag 1 juni

Op 28 april 2024 speelde VIOS B. 7 een competitiewedstrijd tegen Ruurlo 6. VIOS B. 7 begint goed aan de wedstrijd en dat wordt uitgedrukt in een 1-0 voorsprong. Rein Lepping krijgt de bal aangespeeld, neemt de bal aan en schiet de bal vervolgens uit de draai via de onderkant van de lat in het doel. De bal springt uit het doel en voor de zekerheid wordt de bal nog een keer binnengeschoten, maar als je het beeld iets trager afspeelt, valt er te zien dat de bal al over de lijn was. Een heel mooi afstandsschot! Mede door dit doelpunt wist VIOS B. 7 met 2-1 te winnen.

Uit alle nominaties wordt een doelpunt van de maand gekozen door de bezoekers van de website. Aan het eind van het voetbalseizoen wordt uit alle doelpunten van de maand het doelpunt van het jaar gekozen. Nominaties voor doelpunt van het jaar kunnen door het kader van het team worden doorgegeven aan Niels Haarlink. Deze doelpunten kunnen uit wedstrijden komen van zowel de jeugd als de senioren.

Rein Lepping scoort


Terug naar nieuwsoverzicht