Team van het jaar verkiezing senioren

woensdag 15 mei

Het einde van het seizoen nadert en ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om te stemmen op jouw favoriete VIOS team van het jaar. De 3 genomineerde teams zijn:

Dames 2:

Deze dames zijn al jaren een erg enthousiast team. Naast het voetbal, zijn zij, onder leiding van Patrick en Mirjam Pos, ook erg vaak positief betrokken bij andere dingen binnen onze vereniging. Denk hier bij aan de actie voor de voedselbank van afgelopen jaar, waarmee maar liefst 5391 euro werd opgehaald. Maar ook bijvoorbeeld het feestje en activiteiten in onze kantine rondom de thuiswedstrijd van Heren 1 tegen FC Eibergen op zaterdagavond werden door deze dames perfect geregeld. Ondanks dat ze vorig jaar nog lang mee deden om het kampioenschap, zijn de resultaten op het veld dit seizoen wat minder, maar nog steeds genoeg redenen om ze te nomineren!

Heren 3:

Dit jonge team onder leiding van Arnold Groot severt is bij veel mensen bekend om hun aanwezigheid op Instagram. Hilarische fragmenten worden hierop gepost rondom de wedstrijden van Heren 3. Dit team heeft het afgelopen seizoen, mede door veel blessures bij hogere teams, een beroep moeten doen op spelers uit zo’n beetje alle seniorenteams en de JO19. Als al deze spelers mee zouden gaan op hun weekend weg, zouden ze met een touringcar vol vertrekken. Ondanks deze vele wisselingen wist dit team veel goede wedstrijden te spelen!

Heren 6:

Het team van Vios met een extreem hoog “Voor-Beltrum gehalte”, beter bekend als DVV. Nadat ze vorig jaar in een van de laatste speelronden toch nog wat punten wisten te sprokkelen, hebben ze het dit jaar een niveautje lager geprobeerd en zeker niet onverdienstelijk. Zeker gezien het feit dat zij afgelopen seizoen hun wedstrijden niet in hun eigen stadion, “Halfweg-Dome” hebben kunnen spelen. Gezien de verbouwing van Halfweg, hebben zij ook hun vertrouwde kantine (en halve liters na de wedstrijd) moeten missen. Inmiddels is het veld in Voor-Beltrum weer groen en zijn er lichtmasten geplaatst. Zullen zij veel gaan trainen en de komende jaren weer wat niveaus omhoog kruipen?

Stem hieronder op jouw team van het jaar! Stemmen is mogelijk tot zondag 19 mei 20:00 uur.


Terug naar nieuwsoverzicht