Doelpunt van de maand: tweede nominatie april 2023/2024

zondag 19 mei

Op 7 april 2024 speelde VIOS B. 7 een competitiewedstrijd tegen Sp Rekken 3. Net als het eerste doelpunt van de maand april wordt ook deze gemaakt door Bram Hanselman. Kort voor rust komt VIOS B. 7 op een 3-0 voorsprong. Een vrije trap op een afstand van ongeveer 30 meter wordt door Bram opgezet. De keeper doet een stap naar voren, maar schat de bal verkeerd in waardoor hij vervolgens niet meer bij de bal kan. Een fraai doelpunt! Mede door dit doelpunt wist VIOS B. 7 een punt te pakken tegen Sp Rekken 3.

Uit alle nominaties wordt een doelpunt van de maand gekozen door de bezoekers van de website. Aan het eind van het voetbalseizoen wordt uit alle doelpunten van de maand het doelpunt van het jaar gekozen. Nominaties voor doelpunt van het jaar kunnen door het kader van het team worden doorgegeven aan Niels Haarlink. Deze doelpunten kunnen uit wedstrijden komen van zowel de jeugd als de senioren.

Bram Hanselman scoort


Terug naar nieuwsoverzicht