Doelpunt van de maand: eerste nominatie april 2023/2024

maandag 13 mei

Op 7 april 2024 speelde VIOS B. 7 een competitiewedstrijd tegen Sp Rekken 3. Kort voor rust neemt VIOS B. 7 een hoekschop. De bal wordt doorgekopt door een verdediger van Sp Rekken 3 en Bram Hanselman reageert attent. Hij houdt de bal binnen om vervolgens de bal weer terug te brengen in het doelgebied. De keeper doet een stapje naar voren, maar schat de bal verkeerd in waardoor hij vervolgens niet meer bij de bal kan. Een mooi doelpunt! Mede door dit doelpunt wist VIOS B. 7 een punt te pakken tegen Sp Rekken 3.

Uit alle nominaties wordt een doelpunt van de maand gekozen door de bezoekers van de website. Aan het eind van het voetbalseizoen wordt uit alle doelpunten van de maand het doelpunt van het jaar gekozen. Nominaties voor doelpunt van het jaar kunnen door het kader van het team worden doorgegeven aan Niels Haarlink. Deze doelpunten kunnen uit wedstrijden komen van zowel de jeugd als de senioren.

Bram Hanselman scoort


Terug naar nieuwsoverzicht