VIOS – Eibergen: 0-0

zondag 17 maart

VIOS deelt de punten met Eibergen.

Steeds vaker spelen zondagverenigingen een wedstrijd op een zaterdagavond. Vanavond was er een goede gelegenheid om dat in Beltrum te doen. Buurman FC Eibergen komt op bezoek en dat is voor bestuur en sponsorcommissie aanleiding om extra uit te pakken.

Voorafgaand aan de wedstrijd is er extra aandacht voor de jongste jeugd. Onderling spelen zij een wedstrijd en samen met spelers en de pupillen van de week mogen ze opkomen. Onder begeleiding van stadionspeaker en vuurwerk groeten zij het publiek. Ongeveer 400 personen wonen deze wedstrijd bij, zo wordt geschat. Een leuke ervaring voor onze jongste jeugd!

De wedstrijd zelf is er één waarin Eibergen moet winnen om in de race te blijven om het kampioenschap in de 4e klasse B. VIOS kent een minder seizoen maar toont de wil om er een goede wedstrijd van te maken. VIOS start goed, zet hoog druk en weet al meteen enkele goede mogelijkheden te creëren.

In de basis staan overigens drie broederparen. Freek en Wim, Ian en Raoul en ook Sven en Niels. Een unieke situatie waarvan niet duidelijk is of deze vaker in de historie is voor gekomen. In de eerste helft heeft VIOS de meeste mogelijkheden en is het de bovenliggende partij. De tweede helft zijn de rollen omgedraaid en heeft Eibergen het meeste initiatief. In de slotminuten pakt Flin Schutten voor VIOS een punt met enkele goede reddingen en eindigt de wedstrijd in 0-0.

Helaas wordt er niet gescoord en is het een wedstrijd waarin de keepers hun goede vorm en talenten tonen. Helaas wordt het publiek niet verwend met doelpunten. Na afloop is er nog het nodige te beleven in de kantine met een programma samengesteld door vrouwen-2.

Volgende week uit naar TVO. Aanvang 14.00uur.

Doelpuntenmakers:
geen

VIOS – Eibergen: 0-0 Bekijk foto's
Terug naar wedstrijdverslagen