VIOS B. JO17-1 – SJO AZSV – AD’69 JO17-3

zaterdag 23 maart

De dag begint goed met Bram die baalt dat hij in de basis staat, want voor de wedstrijd heeft hij 50 poffertjes naar binnen gewerkt. De warming-up was niet zo goed als normaal, het ontbrak aan scherpte & inzet. Niet alleen het team had daar last van, ook Jesse was nog niet helemaal scherp. Bij het ontvangen van de tegenstander wijst Jesse de kleedkamers toe, alleen ziet hij een jongen van het team aan voor een meisje. Hierdoor verwijst hij deze jongen naar de dameskleedkamer. Gelukkig reageert de jongen snel dat hij gewoon bij de rest kan omkleden.

Naast de matige warming-up zijn ook de weersvoorspellingen matig te noemen. Er kunnen plaatselijke flinke hagelbuien vallen. De scheidsrechter was dit ook niet ontschoten en gaf aan dat als het echt niet meer te doen is, de wedstrijd tijdelijk stil gelegd zou worden.

Uiteindelijk zijn we de wedstrijd gestart met de volgende opstelling:

Boet in goal.
Siem, Tijn, Niek & Bram in de verdediging.
Siebe, Seb & Mika op het middenveld.
Daan in de spits & Wytze en Thijmen op de flanken.

Wissels zijn Tristan en Wout. Die al een wedstrijd bij de JO15 in de benen hebben & samen 40 kipnuggets op hadden, na een bezoek aan de Gouden Bogen.

Eerste helft:
Boet had een goede redding na makkelijk balverlies & Thijmen had een aantal mooie samba acties. Na een pass terug vanuit het middenveld ging het helaas mis achterin bij VIOS B.. De bal werd niet goed verwerkt waardoor de bal in de voeten van de tegenstander viel en deze makkelijk de bal in de goal kon schieten. Verder gebeurde er de eerste helft niet heel veel.

Tweede helft:
Aan het begin van de tweede helft werden Tristan & Wout ingebracht voor Thijmen & Siem. De tweede helft startte we een stuk beter maar toch kreeg AZSV een aantal kansen waarbij Boet een fantastische redding had.

Daarna was VIOS B. doorgebroken na een fantastische steekpass van Seb op Wytze die met een knappe actie om de keeper heen, op doel schoot, waarna de bal knap van de lijn gehaald werd door een verdediger van AZSV. Even later was AZSV doorgebroken op de linkerflank waarna een voorzet kwam die de spits mooi binnenschoot. 0-2. Toen wist VIOS B.het wel en gingen we met 3 verdedigers spelen. Daarna maakten we een paar blunders. Hieruit kwam dan ook de 0-3. Met nog 10 minuten te spelen had Wytze de bal en schoot hem in de verre hoek netjes binnen 1-3. Helaas niet het gehoopte resultaat. We hebben vandaag verloren door een gebrek aan inzet & wilskracht.

Het volgende verslag wordt gemaakt door Stan.