VIOS – TVO: 1-1

maandag 6 november

VIOS maakt weinig indruk en deelt de punten met TVO.

Met zeven punten uit vijf duels en een doelsaldo van zeven voor en zeven tegen is VIOS een middenmoter in de vierde klasse. TVO degradeerde uit de derde klasse en heeft het nu ook moeilijk. De ploeg staat voorlaatste en heeft nog geen wedstrijd gewonnen. Bij VIOS begint Raun op de bank en zijn Bauke, Douwe en Yannick geblesseerd.

De eerste grote kans is voor VIOS wanneer Lars via de rechterflank op pad wordt gestuurd. Zijn voorzet landt bij Ian welke terug legt op Freek. Helaas schiet deze jammerlijk over. Na 16 minuten komt VIOS goed weg na een goede aanval van TVO over links. Een mooie goed uitgespeelde aanval welke voor VIOS gelukkig niet tot een doelpunt leidt.

In het vervolg weten beide ploegen niet te overtuigen. Er zijn weinig uitgespeelde kansen. Slordigheden, een gebrek aan concentratie en een gebrek aan vorm voeren de boventoon. VIOS heeft wel een veldoverwicht maar vlak voor de pauze komt het goed weg bij een counter van TVO.

De eerste grote kans van de tweede heft is voor Freek wanneer deze na 55 minuten alleen voor de keeper komt. Helaas raakt hij de bal helemaal verkeerd en gaat een goede mogelijkheid verloren.  Supporters Frans en Ton zijn van mening dat het een wedstrijd is waarvan je denkt: wie het eerst scoort die wint.

Na 61 minuten is het dan VIOS welke weet te scoren. Tom zet goed door en legt terug. Ditmaal rond Freek goed af 1-0. Het ongelijk van onze kenners wordt na 78 minuten bewezen wanneer TVO door middel van een afstandsschot de gelijkmaker weet te produceren.

In het vervolg loopt TVO tegen een domme rode kaart aan en weet VIOS niet te profiteren. De wedstijd is als het weer, niet zo best en wordt afgesloten met een 1-1 gelijkspel. Volgende week uit naar Vogido.

Doelpuntenmakers:

1-0: Freek Helmers

VIOS – TVO: 1-1 Bekijk foto's
Terug naar wedstrijdverslagen