VIOS – BSC Unisson: 0-1

maandag 20 november

VIOS krijgt geen loon naar werken!

Vandaag speelt VIOS tegen BSC Unisson, de nummer drie van de ranglijst. De gasten uit Boekelo hebben vier punten minder dan koploper FC Eibergen maar ook een wedstrijd minder gespeeld en doet dus nog volop mee in de strijd om de eerste periode. Afgelopen maand wist BSC Unisson in de beker ook te winnen van SV Grol. Het is duidelijk, VIOS wacht een moeilijke wedstrijd. De voetbalapp ‘Live Uitslagen’ voorspelt een overwinning voor BSC Unisson.

VIOS start de wedstrijd goed en creëert een overwicht. Maar er ontwikkelt zich een gelijk opgaande strijd waarbij de eerste grote kans zich aandient in de 17e minuut. Ingrijpen van Flin leidt tot een penalty voor BSC. Gelukkig voor VIOS wordt deze over geschoten.

Niet veel later krijgt Tom Walterbos een uitstekende mogelijkheid wanneer hij alleen op de keeper af kan gaan, helaas weet hij niet te scoren. Waar VIOS hoog druk zet, neemt BSC Unisson een meer afwachtende houding aan. Het laat VIOS komen en op de eigen helft wordt VIOS aangepakt. Bij een snelle omschakeling is er dan ruimte waar het van hoopt te kunnen profiteren. VIOS speelt met veel inzet en passie en heeft ook het meeste balbezit. Bij vlagen laat het zien wat het kan, maar tot veel uitgespeelde kansen leidt het niet.

De tweede helft begint met een kans voor Tom. Hij moet snel handelen en hiermee risico nemen. Helaas gaat zijn schot over. In de loop van de tweede helft krijgt BSC Unisson meer aandeel in spel, maar het weet ook niet veel af te dwingen. Vanaf de 80e minuut golft het spel op en neer. Een eerste grote kans is er voor BSC Unisson. Na een goede uitgespeelde aanval wordt er gelukkig over geschoten.

Het is een fase waarin beide ploegen mogelijkheden krijgen. Voor VIOS zijn de druiven zuur wanneer het na 84 minuten op achterstand komt. VIOS geeft niet op en de beste mogelijkheid is er voor Freek Helmers in de laatste minuten. Na goed terugleggen van Twan kopt Freek van binnen de vijf meter over. Het tekent het grootste probleem van de ploeg van Maarten en Nick In acht wedstrijden heeft VIOS slechts negen maal gescoord. Een gelijkmaker zou zeker verdiend zijn geweest en VIOS heeft er hard voor gewerkt maar de gelukkigste heeft gewonnen.

Volgende week een nieuwe poging. Ditmaal thuis tegen Victoria ’28. Aanvang 14.00uur.

Doelpuntenmakers:

geen

VIOS – BSC Unisson: 0-1 Bekijk foto's
Terug naar wedstrijdverslagen