VIOS B. JO17-1 – FC Winterswijk JO17-4

donderdag 9 november

De weersomstandigheden waren niet optimaal, met regen dat zorgde voor een spekglad voetbalveld. Siem en Michaël, de wissels, hadden zich goed ingepakt, er was toch enthousiasme op de bank (zie foto). Helaas konden we met dit weer niet op het hoofdveld voetballen omdat de JO19 daar zijn kunsten mocht laten zien.

Bram verruilde na lange tijd zijn versleten schoenen voor nieuwe, wat voor buitengewone prestaties in het veld beloofde. De wedstrijd tegen Winterswijk begon veelbelovend. Binnen enkele minuten leverde een uitstekende voorzet van Wytze een doelpunt op, ingekopt door Seb. Helaas wel aan de verkeerde kant van het doel, waardoor het 0-1 voor Winterswijk werd.

Siebe stuurde vervolgens Wytze de hoek in, waar hij onderuit werd gehaald. Penalty voor VIOS, die succesvol werd benut, wat resulteerde in een gelijke stand van 1-1. Winterswijk wist echter de verdediging van VIOS te omzeilen, waardoor het 1-2 werd bij rust.

In de tweede helft vertoonde het team goed combinatievoetbal. De leiders, trainers en fanatiekste toeschouwers Ian en Jeroen waren tevreden. Een corner van Mika werd door Seb ingekopt, waardoor hij trots kon zeggen dat hij twee keer had gescoord. De stand was nu 2-2.

Helaas stond de verdediging niet goed opgesteld, waardoor Winterswijk de leiding nam met 2-3. Op dat moment stuurden we Siem en Tristan het veld in. Helaas leidde de wissels ook niet tot een verandering in het spelbeeld. Winterswijk wist later nog de 2-4 te scoren & de 2-5 wat resulteerde in een eindstand van 2-5.

Op naar de volgende wedstrijd, waar we hopen op een overwinning. Het volgende verslag wordt geschreven door Boele van Hal.