VIOS – Rood Zwart: 2-0

zondag 15 oktober

VIOS houdt de punten in Beltrum en wint van Rood Zwart.

VIOS is de competitie begonnen met een gelijkspel, nederlaag en een overwinning. Niet overtuigend en dat wordt verklaard door afwezigen door blessures en vakantie. Tegenstander Rood Zwart kende ook geen goede start en heeft nog  maar één punt. Voor beide partijen geldt dat het behalen van punten de eerste behoefte is.

VIOS begint goed en komt al na twee minuten op voorsprong wanneer Bouke goed en koelbloedig afrondt. Tien minuten later brengt hij de 2-0 op het scorebord en de VIOS-supporters gaan er eens goed voor zitten.

Toch is het vervolg enigszins teleurstellend. VIOS heeft een overwicht en het betere van het spel maar het is ook slordig en onnauwkeurig in passing en afwerking. In de eerste helft krijgt vooral Ian twee goede mogelijkheden maar beide keren wordt niet succesvol afgerond.

In de tweede helft speelt het spel zich meer af op de helft van VIOS maar Rood Zwart weet niet tot echte kansen te komen. Er wordt niets weggeven maar er wordt ook niet veel gecrëerd. Vlak voor het eindsignaal krijgt Freek nog een goede mogelijkheid maar de afronding is slap. Freek heeft last van krampverschijnselen en heeft verzorging nodig.

Niet veel later valt het eindsignaal en staat er een 2-0 op het scorebord. De punten zijn  binnen, de verdediging stond goed. Daar was weinig op aan te merken concludeerden Ton Scharenborg en Raun te Bogt. Dus Raun…..