SJO AZSV – AD ’69 JO17-4 – VIOS B. JO17-1

zaterdag 7 oktober

Vandaag schrijf ik (Michaël) het verslag van de wedstrijd AZSV – VIOS Beltrum op 7 oktober.

Het was de kraker van Gelderland, de nummer 1 tegen de nummer 2 van de competitie. Alleen dat was Siem vergeten, hij had zich verslapen dus hebben we hem maar onderweg bij zijn huis opgehaald. Als je zo laat pas wakker wordt moet je vast over iets leuks hebben gedroomd…

Eenmaal aangekomen op het sportpark van AZSV zijn we gelijk gaan omkleden. Alleen er is altijd wel iemand met een probleem. Vandaag was dit Bram. Om een beter beeld te geven hierbij de foto:

Je ziet Niek en Bram, Bram doet er van alles aan om zijn schoen dicht te krijgen. Niek kijkt daarbij erg moeilijk naar het gepruts van Bram.

Eerste helft:

De kansen gingen op en neer, maar daar was onze 1 meter 90 lange spits Daan met de 0-1. Seb met de assist. Een goede goal van VIOS. Helaas valt de 1-1 vroeg uit een vrije trap van eigen helft waarna ook de 2-1 &  de 3-1 voor AZSV. Het is rust maar we konden niet opgeven. Snel een bakkie ranja en door! Siem kwam er in omdat Tristan last had in de eerste helft dus Siem had geluk dat hij zo snel al mocht invallen. Michaël kwam er in voor Daan & Thijmen kwam er in voor Boele.

Tweede helft:

VIOS begon sterk aan de tweede helft. Met resultaat: Michaël geeft een steekpass op Wytze En rond het fraai af. 3-2 nog maar. Daarna verzwakte we en werd het 4-2 door een fout in de verdediging. Maar toen gaf Wytze een steekbal die slecht weggewerkt werd. Mika maakte hier goed gebruik van en scoort de 4-3.

Daarna speelden we nog steeds niet sterk waardoor we niet door de verdediging van AZSV kwamen. AZSV speelt daarna een lange bal achter de verdediging waaruit de linksbuiten weet te scoren en de stand op 5-3 zet. Tot overmaat van ramp is daar ook de 6-3 voor AZSV, door een voorzet die de linkbuiten wederom kan afmaken. VIOS weet helaas niet meer te scoren. Waardoor dit de eerste nederlaag van het seizoen is.

Het is jammer maar volgende week gaan we weer vol voor de drie punten. Siem zal dan het wedstrijdverslag maken.