Johnny Wolterink ontvangt eerste VIOS Magazine

woensdag 4 oktober

Beltrum – Het VIOS-magazine is weer van de pers gerold. Afgelopen maandag mocht Johnny Wolterink het eerste exemplaar ontvangen uit handen van Robin Klein Falckenborg. Na jaren leider te zijn geweest van Heren 1, is Johnny inmiddels verantwoordelijk voor onze kantine, samen met Irma klein Tuente.

Met name de afgelopen periode heeft Johnny heel veel tijd gestoken in de verbouwing. Als aanjager en coördinator van de bouwploeg, heeft Johnny samen met heel veel vrijwilligers er voor gezorgd dat onze kantine een prachtige verbouwing heeft ondergaan. Door al deze vrijwilligers, is de verbouwing snel gegaan en, niet onbelangrijk, betaalbaar gebleven.

In het magazine, editie 2023-2024, staan naast alle wetenswaardigheden weer volop verhalen en interviews. Verhalen niet alleen over voetbal. VIOS heeft een centrale rol in de Beltrumse samenleving. Sportpark ‘de Sonders’ is de plek voor ontmoetingen, verhalen en herinneringen. Wonen in Beltrum wordt aantrekkelijker door een plek als ‘de Sonders’.

Net als andere jaren wordt het magazine huis aan huis verspreid binnen het postcodegebied van Beltrum. De redactie werd gevormd door Niels Haarlink, Marco Heutinck, Robin Klein Falckenborg, Bart Klein Gunnewiek, Theo Helmers en Esmee Lepping. Ook deze editie is wederom een prachtig exemplaar geworden. De opmaak van het magazine is verzorgd door Benji Beunk.

De vele sponsoren en leden buiten Beltrum krijgen het magazine toegestuurd. Net als andere jaren is er een extra uitgiftepunt op De Sonders voor overige belangstellenden. Gezien de grote vraag van de afgelopen jaren is de oplage vergroot.


Terug naar nieuwsoverzicht