Doelpunt van de maand: eerste nominatie september 2023/2024

maandag 2 oktober

Op zaterdag 9 september 2023 speelde VIOS B. JO15-1JM een competitiewedstrijd tegen Sp. Neede JO15-2JM. In de tweede helft gooit Sp. Neede de bal in, maar VIOS B. weet de bal al snel te veroveren. Na een goede tussenkomst wordt de bal vervolgens doorgekopt op spits Kay Wolterink. Hij laat de bal een paar keer stuiteren en schiet vervolgens de bal met een schitterend schot in de kruising via de binnenkant van de paal. Een waanzinnig doelpunt! Mede door dit doelpunt wist VIOS B. JO15-1JM de wedstrijd te winnen met 3-1.

Uit alle nominaties wordt een doelpunt van de maand gekozen door de bezoekers van de website. Aan het eind van het voetbalseizoen wordt uit alle doelpunten van de maand het doelpunt van het jaar gekozen. Nominaties voor doelpunt van het jaar kunnen door het kader van het team worden doorgegeven aan Niels Haarlink. Deze doelpunten kunnen uit wedstrijden komen van zowel de jeugd als de senioren.

Kay Wolterink scoort


Terug naar nieuwsoverzicht