Verbouwing kantine ‘de Spilsoos’ afgerond!

zaterdag 9 september

Op 12 juni zijn wij begonnen met de verbouwing van de kantine op sportpark ‘de Sonders’. Inmiddels zijn de werkzaamheden afgerond.

Kantine ‘de Spilsoos’ is eigendom van sportcentrale VIOS en de bij haar aangesloten takken van sport. Naast voetbal zijn dit handbal, gymnastiek, tafeltennis, touwtrek en volleybal.

Op 27 Maart nam de ledenvergadering van vv VIOS B. het besluit om medewerking te verlenen aan de verbouwingsplannen. Naast een financiële ondersteuning, leverde voetbal ook ondersteuning in de levering van menskracht. Vooral de vrijwilligers van ‘de Ondergrondse’ hebben onder leiding van Johnny Wolterinck veel werk verricht. Elke dag is er hard gewerkt om de kantine in september te kunnen heropenen. Dit is gelukt en het resultaat mag er zijn!

Het ontwerp van GILQUES Studio is op een fantastische manier vormgegeven en een nieuwe standaard is bereikt. Bekijk hieronder de foto’s van het proces. Van ontwerp tot resultaat. VIOS kan trots zijn op een vernieuwde kantine ‘de Spilsoos’.

PS: de renovatie van de kantine is mede mogelijk gemaakt door een financële ondersteuning van het Noaberfonds Beltrum. 

Verbouwing kantine ‘de Spilsoos’ afgerond! Bekijk foto's
Terug naar nieuwsoverzicht