Nieuwe jeugdcoördinator JO-17 en JO-19

zaterdag 2 september

Deze zomer heeft Luke te Woerd afscheid genomen als jeugdcoördinator van de JO-17 en JO-19. Luke is vele jaren actief geweest in de jeugdcommissie. Hij deed dit altijd met veel plezier en wij als jeugdcommissie zullen zijn humor, maar zeker ook zijn serieuze kijk op vraagstukken gaan missen! Namens de jeugdcommissie willen we Luke ontzettend bedanken voor de afgelopen jaren!

Gelukkig hebben we ook een opvolger voor Luke gevonden in de persoon van Bram te Woerd. Hieronder zal hij zich kort voorstellen.

Sinds het nieuwe seizoen ben ik onderdeel van de jeugdcommissie waarbij ik de rol van Luke te Woerd als jeugdcoördinator JO-17 en JO-19 overneem.

Ik ben Bram te Woerd, 28 jaar en speel momenteel in heren 2. Inmiddels voetbal ik alweer zo’n 6 jaar in de senioren nadat ik in de jeugd bij de B-Junioren ben gestopt. Naast het voetbal ben ik ook regelmatig te vinden op de Bakermat.

Aangezien ik al vele jaren onderdeel ben van VIOS wilde ik graag iets terug doen. Ik kijk er dan ook naar uit om mijn bijdrage te leveren binnen de jeugdcommissie. Tot ziens op het sportpark!

Namens de jeugdcommissie wensen we Bram veel succes!


Terug naar nieuwsoverzicht