Bezoek sponsor – VOF Schilderinck

zaterdag 16 september

Beltrum 16 September – Sponsoren en leden van de club van 50 hebben een werkbezoek gebracht bij het melkveebedrijf en varkensfokkerij van de gebroeders André en Frank Schilderinck.

Na een hartelijk ontvangst met koffie en gebak kregen we een rondleiding in het melkveebedrijf, waar men momenteel bezig is met een uitbreiding. Het ziet er allemaal prachtig uit en de uitleg en visie van de heren maakte indruk op de groep. Ze hebben het allemaal niet voor niets gekregen en met hard werken werden de eerste stallen gebouwd c.q. verbouwd. Gestaag werd er uitgebreid in zowel melkvee als varkens, en op het niveau dat men nu zit te blijven zal de grootste uitdaging zijn.

Het zijn kerels met passie voor het agrarische vak en met de steun van Esther en Manon zien zij de toekomst ondanks alle stikstof regels en belemmeringen positief in. Na het melkveebedrijf zijn wij naar de varkensfokkerij van Frank gefietst, en na hier ook te zijn rondgeleid was er tijd voor een hapje en een drankje. Niet alleen de uitstraling van de bedrijven zijn top, ook de hapjes en ribben smaakten erg goed en met een koud biertje erbij was het al gauw 19.00 uur voordat de laatsten huiswaarts keerden.

André, Frank, Manon en Esther, nogmaals een hartelijk dank voor de ontvangst, de rondleiding en de fantastische afsluiting, Beltrum mag trots zijn op dit geweldige bedrijf.

Bezoek sponsor – VOF Schilderinck Bekijk foto's
Terug naar nieuwsoverzicht