Bericht aan onze vrijwilligers – aanvulling

zaterdag 19 augustus

Beste voetbalvrienden,

Eerder verscheen op de website het bericht over het consumptiegebruik voor de vrijwilligers. Het afgelopen jaar is deze post flink gestegen en als bestuur moeten we hierin de vinger aan de pols gaan houden.

Het halen van een consumptie door een vrijwilliger zou niet meer mogelijk zijn, in overleg met verschillende leden binnen onze vereniging willen wij deze regel herroepen. Ten eerste is het erg belangrijk dat kantinevrijwilligers die bardiensten draaien, de consumpties die zij gebruiken (maximaal 2) wegboeken onder Bardienst. Daarnaast willen we komend seizoen voor leiders en scheidsrechters gaan werken met consumptiemunten die zij voor en na de wedstrijd in onze kantine kunnen gerbuiken. Bij de jeugd werken wij al langer op deze manier en dat ten volle tevredenheid. Richting de leiders en scheidsrechters zal hier rechtstreeks over gecommuniceerd worden.

We hopen dat deze maatregel de opmerkingen teniet doen en dat het zo voor iedereen acceptabel is. Wij zullen hierdoor ook een beter inzicht krijgen over de werkelijke kosten per seizoen. De regel zal ingaan bij aanvang seizoen 2023/2024.

Bestuur Vios Beltrum


Terug naar nieuwsoverzicht