Pax 2 en Bentelo 2 bereiken finale nacompetitie

donderdag 13 juni

Zondag 16 juni spelen de herenteams van Pax 2 en Bentelo 2 de finale van de nacompetitie KNVB Oost 2e klasse B. Deze wedstrijd wordt gespeeld op neutraal terrein sportpark “de Sonders”, adres Avesterweg 1, 7156 MH Beltrum.

Het feit dat de KNVB ons sportpark hiervoor heeft uitgekozen is wederom een blijk van waardering voor onze club en alle vrijwilligers. De wedstrijd begint om 11:00 uur en staat onder leiding van de heer Westemeijer.

Natuurlijk verwachten we een grote schare supporters uit Hengelo (Gld) en Bentelo, maar de echte voetballiefhebbers uit Beltrum en omstreken zijn natuurlijk ook van harte welkom. Het team dat deze wedstrijd weet te winnen, zal promoveren naar de eerste klas KNVB Oost.


Terug naar nieuwsoverzicht