Club van 50

zaterdag 1 juni

De Ondergrondse heeft 2 nieuwe ballenkarren mogen aanschaffen. Dit dankzij een bijdrage van de “Club van 50”. Hiermee komt het totaal op 3 stuks. Ondertussen hebben we een jaar ervaring met deze karren. Het zijn niet de goedkoopste (€ 450,- per stuk) maar naar ons idee wel de beste. Geheel aluminium, goed gelast, stevig, massieve wielen, 20 ballen enz.

Een overweging die hierbij ook een rol speelt is het feit dat straks bij vervanging van het huidige ballenhok er “ recht toe aan…” gebouwd kan worden en er geen kasten aan de muren bevestigd hoeven te worden. Zoals op de foto is te zien is er nog ruimte op het bord van 50. Wij als de Ondergrondse willen personen oproepen om ook lid te worden van deze club. Wij hebben wensen genoeg, totaal 3 ballenkarren is niet genoeg, trekkertje (onze PK’s worden helaas minder), verder uitbouwen/moderniseren van de sproei-installatie, een nieuwe kantensnijder, vervanging porto-cabines, drainage schoonmaken/vervangen, enz.

We hopen snel het bord groter te moeten maken voor de “Club van 50”.

De Ondergrondse


Terug naar nieuwsoverzicht