Doelpunt van de maand: derde nominatie april 2023/2024

zaterdag 25 mei

Op 6 april 2024 speelde VIOS B. JO19-1 een competitiewedstrijd tegen ZZC’20 JO19-2. VIOS B. JO19-1 heeft balbezit en komt de middenlijn over. Reno Berentsen wordt ingespeeld op ongeveer 25 meter afstand van de goal. Hij draait zich open, legt de bal een keer klaar en schiet de bal vervolgens onhoudbaar in de kruising. Een heel mooi doelpunt! Mede door dit doelpunt wist VIOS B. JO19-1 met 4-0 te winnen.

Uit alle nominaties wordt een doelpunt van de maand gekozen door de bezoekers van de website. Aan het eind van het voetbalseizoen wordt uit alle doelpunten van de maand het doelpunt van het jaar gekozen. Nominaties voor doelpunt van het jaar kunnen door het kader van het team worden doorgegeven aan Niels Haarlink. Deze doelpunten kunnen uit wedstrijden komen van zowel de jeugd als de senioren.

Reno Berentsen scoort


Terug naar nieuwsoverzicht