Sport- en Activiteiten Markt op sportpark De Sonders

woensdag 10 april

Op zondagmiddag 21 april 2024 van 14:00 tot 17:00 uur wordt de Sport- en Activiteiten Markt in Beltrum gehouden op sportpark “De Sonders” (buiten en in de sporthal). Sportclubs en andere organisaties op velerlei gebieden presenteren op deze middag hun activiteiten. Het is een prima manier om met veel sport en andere (ook culturele) activiteiten kennis te maken.

Initiatiefnemers voor deze middag zijn de sportverenigingen van V.I.O.S. handbal, tafeltennis, touwtrekken, volleybal, gymnastiek en voetbal, allen lid van de sportfederatie Sportcentrale V.I.O.S Beltrum. Aan deze “markt” nemen naast sportverenigingen allerlei groeperingen deel. Er hebben zich tal van organisaties/verenigingen/ groepen aangemeld voor dit evenement. Daarnaast komt er voor de kinderen een groot springkussen.

Iedereen van jong tot oud is welkom op zondagmiddag 21 april van af 14:00 uur. Er is voor ieder wat wils. Bezoekers hebben gratis toegang.


Terug naar nieuwsoverzicht