Vrijwilliger van het jaar

woensdag 6 maart

Vrijwilliger van het jaar: Corine te Bogt- Roerdink.

Jaarlijks ontvangt het bestuur namen van vrijwilligers die door de leden worden voorgedragen als kandidaten voor de titel “Vrijwilliger van het Jaar”. Dit was ook het geval afgelopen jaar. Na zorgvuldige overweging heeft het bestuur besloten dat Corine te Bogt – Roerdink de titel van Vrijwilligster van het Jaar verdient. Tijdens de vrijwilligersbijeenkomst op 14 januari werd dit bekendgemaakt aan de aanwezigen, die middels een applaus blijk gaven deze keuze terecht te vinden. Corine kon zelf helaas niet aanwezig zijn op deze middag, omdat ze recent een operatie heeft ondergaan.

Corine is al jaren lang lid van het kleding fonds en zorgt ervoor dat, wij als VIOS B, keurige tenues hebben zodat wij als club overal goed voor de dag komen. Eerst deed zij dit samen met Ellen ten Dam, later met Ton scharenborg en nu pakt ze dit op samen met Heleen Helmers. Zo hebben zij recent op verzoek van de penning meester, alle kleding geïnventariseerd. Er is nu weer een actueel overzicht waardoor wij de juiste keuzes kunnen maken , als de kleding weer toe is aan vervanging.

Wij kennen Corine als een bescheiden vrijwilliger, niet op de voorgrond tredend, maar die haar taak
serieus oppakt en uit voert. Ze denkt op een positief kritische manier met ons mee en het is vooral prettig dat ze niet alleen problemen signaleert, maar ook vaak met de juiste oplossingen komt of zelfs al initiatief heeft genomen om een probleem aan te pakken. Een wens van Corine is nog wel, dat er op het sportpark
een ruimte komt waar ze de kleding kan opbergen en ophangen. Hier zijn inmiddels ideeën over.

Al met al vinden wij als bestuur dat de titel vrijwilliger van het jaar, Corine toekomt.

Benny Krabbenborg,
Vice voorzitter.


Terug naar nieuwsoverzicht