Stichting Paklack partner van de Vriendenloterij

woensdag 13 maart

De Stichting Paklack heeft zich aangemeld als partner van de Vriendenloterij en is “aangenomen”.

Wat houdt dit in:

Van elk verkocht lot van de Vriendenloterij gaat 40% naar een goed doel. De Stichting Paklack heeft zich als goed doel aangemeld, omdat het samen met VIOS Voetbal 1 keer per maand “gratis” zaalvoetbaltraining geeft aan de jeugd van Beltrum, waar eenieder aan mee kan doen. De Stichting Paklack betaalt de zaalhuur, om in deze kosten te voorzien heeft het zich daarom aangemeld als partner van de Vriendenloterij.

Speel je al mee met de Vriendenloterij en wil je dat jouw 40% terecht komt bij de Stichting Paklack? Bel dan de Vriendenloterij (088-0201020) en geef dan aan dat jouw meespelen ten goede moet komen aan de Stichting Paklack (registratiecode 21023 )

Stichting Paklack dankt u allen bij voorbaat.


Terug naar nieuwsoverzicht