EHBO-cursus / Hartreanimatiecursus

maandag 25 maart

Beste leden, vrijwilligers en overige geïnteresseerden,

Op de ledenvergadering van oktober 2023 werd terecht de vraag gesteld of VIOS B. nog een keer een EHBO-cursus / hartreanimatiecursus ging of kon organiseren. Het is immers al een tijdje geleden dat dit via onze voetbalvereniging is georganiseerd. Het is ook belangrijk.

EHBO redt immers levens!

Via deze weg willen we geïnteresseerden uitnodigen om onderstaand contactformulier in te vullen. Ook andere geïnteresseerden (bijvoorbeeld van een andere vereniging binnen VIOS of in Beltrum) kunnen dit formulier wat VIOS B. betreft invullen. Nogmaals, ook niet-leden kunnen reageren.

In eerste instantie is het contactformulier bedoeld om te peilen hoeveel animo er is. Naar aanleiding van de opgaven proberen we, bij voldoende opgaven, een cursus te organiseren.

Vertrouwende jullie voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,

Namens VIOS B. en de Sportcentrale VIOS
Wouter te Woerd
Secretaris


Terug naar nieuwsoverzicht