Doelpunt van de maand: tweede nominatie maart 2023/2024

zaterdag 16 maart

Op 16 maart 2024 speelde JO09-2JM een competitiewedstrijd. Na 20 minuten wordt er met een schitterend afstandsschot een doelpunt gemaakt. Eerst wordt er met de bal gedribbeld vanaf de zijlijn en wordt het schot geblokt. Vervolgens wordt de bal uiteindelijk in de voeten bij Bram Pasman gespeeld. Hij bedenkt zich geen moment en schiet de bal in één keer langs de keeper rechtsonder in de hoek. Een heel fraai doelpunt!

Uit alle nominaties wordt een doelpunt van de maand gekozen door de bezoekers van de website. Aan het eind van het voetbalseizoen wordt uit alle doelpunten van de maand het doelpunt van het jaar gekozen. Nominaties voor doelpunt van het jaar kunnen door het kader van het team worden doorgegeven aan Niels Haarlink. Deze doelpunten kunnen uit wedstrijden komen van zowel de jeugd als de senioren.

Bram Pasman scoort


Terug naar nieuwsoverzicht