Doelpunt van de maand: nominatie februari 2023/2024

maandag 11 maart

Op 24 februari 2024 speelde VIOS B. JO17-1 een competitiewedstrijd tegen Keijenburgse Boys JO17-1. VIOS B. JO17-1 begint sterk aan de wedstrijd en dat resulteert binnen 3 minuten al voor de 1-0. Nadat de bal opgepikt wordt op de middenlijn, komt er een goede steekpass op Wytze Koster. Hij neemt de bal mee naar de rand van het strafschopgebied. Vanaf hier schiet hij de bal hard en hoog tegen de touwen. Een heel mooi doelpunt! Mede door dit doelpunt wist VIOS B. JO17-1 de wedstrijd te winnen met 2-1.

Omdat dit doelpunt als enige genomineerd is voor “Doelpunt van de maand februari”, zal dit doelpunt automatisch genomineerd worden voor “Doelpunt van het jaar 2023-2024”.

Wij feliciteren Wytze met de nominatie voor “Doelpunt van het jaar 2023-2024”.

Uit alle nominaties wordt een doelpunt van de maand gekozen door de bezoekers van de website. Aan het eind van het voetbalseizoen wordt uit alle doelpunten van de maand het doelpunt van het jaar gekozen. Nominaties voor doelpunt van het jaar kunnen door het kader van het team worden doorgegeven aan Niels Haarlink. Deze doelpunten kunnen uit wedstrijden komen van zowel de jeugd als de senioren.

Wytze Koster scoort


Terug naar nieuwsoverzicht