Doelpunt van de maand: eerste nominatie maart 2023/2024

dinsdag 12 maart

Op 2 maart 2024 speelde VIOS B. JO15-1JM een competitiewedstrijd tegen SJO MEC/Bredevoort JO15-1JM. Na een kwartier krijgt SJO MEC/Bredevoort JO15-1JM een ingooi op eigen helft. De bal wordt ingegooid, maar komt vervolgens voor de voeten van Siem Pasman. Hij bedenkt zich niet en schiet de bal van ongeveer 30/35 meter(!) afstand over de keeper heen, precies in het zijnet. Een fantastisch doelpunt! Mede door dit doelpunt wist VIOS B. JO15-1JM de wedstrijd te winnen met 5-0.


Uit alle nominaties wordt een doelpunt van de maand gekozen door de bezoekers van de website. Aan het eind van het voetbalseizoen wordt uit alle doelpunten van de maand het doelpunt van het jaar gekozen. Nominaties voor doelpunt van het jaar kunnen door het kader van het team worden doorgegeven aan Niels Haarlink. Deze doelpunten kunnen uit wedstrijden komen van zowel de jeugd als de senioren.

Siem Pasman scoort


Terug naar nieuwsoverzicht