Noodoproep: Scheidsrechters tekort

vrijdag 19 januari

Beste leden en overige belangstellenden,

Het vinden van scheidsrechters voor onze wedstrijden wordt steeds moeilijker, niet alleen in Beltrum, maar dit is ook een regionaal en landelijk probleem. Ook doordat er minder KNVB scheidsrechters worden ingezet bij onze wedstrijden, moeten we meer wedstrijden voorzien van een clubscheidsrechter. Onze wedstrijdsecretarissen en onze huidige groep gewaardeerde scheidsrechters wringen zich in allerlei bochten om elke wedstrijd van een scheidsrechter te voorzien. Ook oproepen en veel persoonlijke benadering van mensen hebben tot nu toe (te) weinig opgeleverd.

Mede ingegeven door veel blessures binnen ons huidige scheidsrechterskorps, is het inmiddels bijna onmogelijk geworden om het ‘rooster’ van wedstrijden na de winterstop te voorzien van een scheidsrechter en is de situatie echt ‘nijpend’. We willen daarom ook een beroep doen op jullie allemaal. Dus:

Ben jij in de gelegenheid om af en toe een wedstrijd te fluiten? (Dit hoeft echt niet elke week, kan in overleg.)

Of ken je iemand die dit misschien wel zou willen om ons te helpen? Of is het misschien niet nu, maar mogelijk over een tijdje wel? Laat het dan alstublieft weten aan Jesse Papen, Robin klein Falckenborg of wedstrijdsecretaris-senioren@viosbeltrum.nl ! Alle tips en/of hulp zijn welkom!

Eventuele begeleiding, materiaal, hulp of cursussen worden uiteraard gefaciliteerd.

Alvast bedankt voor jullie medewerking en hulp!

Namens wedstrijdsecretarissen en bestuur,

Jesse Papen (06-83040387) Robin klein Falckenborg (06-12090483)


Terug naar nieuwsoverzicht