Nieuwe hoofdtrainer voor Heren 1

woensdag 17 januari

Nadat kort geleden Maarten te Velthuis had aangegeven na dit seizoen om persoonlijke redenen te stoppen als trainer en collega Nick van der Luyt aangaf opzoek te gaan naar een nieuwe uitdaging in zijn trainerscarrière moest de technische commissie naarstig opzoek naar een opvolger.

Vrij snel in de gesprekken kwam de naam van Ferhat Ozerdogan bovendrijven. Na verschillende positieve gesprekken tussen TC en Ferhat, en daarnaast ook met een afvaardiging van de eerste selectie, hebben we besloten met elkaar in zee te gaan. Ferhat is op dit moment trainer van de eerste selectie van KSV en woont in Doetinchem. Al op jonge leeftijd koos Ferhat voor het trainersvak en heeft inmiddels de nodige successen op zijn palmares.

Hij was in het verleden trainer van o.a. Longa’30 – 2, RKZVC – 2, DZC’68 en VVG’25. Met de aanstelling van Ferhat hebben we opnieuw een uitstekende trainer voor onze eerste selectie.

TC VIOS Beltrum


Terug naar nieuwsoverzicht