Doelpunt van de maand: nominatie januari 2023/2024

woensdag 31 januari

Op dinsdag 23 januari 2024 speelde VIOS B. H3 een oefenwedstrijd tegen SC Meddo H2. Het lijkt er eerst op dat VIOS B. H3 de bal verliest, maar de bal wordt snel weer opgepakt. Vervolgens zit er een voetje van een speler van SC Meddo H2 tussen, maar Twan Bleumink pikt de bal alsnog op. Hij denk niet na en schiet de bal van zeker 20 meter achter de doelman van SC Meddo H2. Een schitterende goal!

Omdat dit doelpunt als enige genomineerd is voor “Doelpunt van de maand januari”, zal dit doelpunt automatisch genomineerd worden voor “Doelpunt van het jaar 2023-2024”.

Wij feliciteren Twan met de nominatie voor “Doelpunt van het jaar 2023-2024”.

Uit alle nominaties wordt een doelpunt van de maand gekozen door de bezoekers van de website. Aan het eind van het voetbalseizoen wordt uit alle doelpunten van de maand het doelpunt van het jaar gekozen. Nominaties voor doelpunt van het jaar kunnen door het kader van het team worden doorgegeven aan Niels Haarlink. Deze doelpunten kunnen uit wedstrijden komen van zowel de jeugd als de senioren.

Twan Bleumink scoort


Terug naar nieuwsoverzicht