Opgeven winteractiviteiten jeugd VIOS Beltrum t/m JO13

woensdag 6 december

De winterstop komt er alweer aan dus heeft de jeugdcommissie ook weer een aantal activiteiten voor jullie geregeld! Elke speler van de JO07 t/m de JO13 kan kiezen uit een aantal activiteiten. Hieronder staat meer duidelijkheid over de activiteiten. Datums zijn inmiddels al bekend bij de teams, maar onderaan bij het opgaveformulier zie je ze nog een keer staan. We hebben geen wedstrijden in de winter, maar wel een heel aantal ouders nodig om te kunnen rijden, dus ouders geef je ook op! Opgeven kan tot en met vrijdag 15 december.

FIFA-toernooi (JO09 t/m JO13)
WePlay United komt vanuit Amsterdam naar de kantine van VIOS Beltrum. Zij organiseren een Fifa toernooi voor onze jeugd. Zij nemen zelf de PS5 mee met bijbehorende tv schermen. Deze activiteit is op zaterdag 30 december van 17:00 uur tot 20:00 uur. Let op! Voor deze activiteit kunnen maximaal 40 kinderen zich opgeven. Dus vol = vol.

Stadiontour FC Twente (JO10 t/m JO13)
Dit jaar reizen we naar Enschede om één van de mooiste stadions van Nederland te bezoeken. Tijdens deze rondleiding kom je door de kleedkamers, loop je door de spelerstunnel en zie je nog veel meer mooie dingen van de Grolsch Veste. Deze activiteit begint om 14:30 uur in Enschede, houd er dus rekening mee dat we circa 13:45 uur vertrekken vanaf VIOS. Deze activiteit is op woensdag 3 januari. Ondanks dat het om een doordeweekse dag gaat, hopen we ook nu dat er voldoende mensen kunnen meerijden.

Zwemmen Meekenesch (Alle teams, zwemdiploma verplicht)
We gaan met de gehele jeugd, twee uur lang zwemmen bij het Meekenesch in Lichtenvoorde. Hierbij wordt het gehele zwembad afgehuurd voor de jongste jeugd van VIOS. Hierbij wordt het zwembad omgetoverd tot een soort speelparadijs. Denk aan luchtkussens op het water, touwen boven het water en nog veel meer. Deze activiteit is van 13:00 uur tot 15:00 uur in Lichtenvoorde. Houd er dus rekening mee dat vertrek vanaf VIOS circa 12:30 uur is. Leiders/ouders mogen ook zeker mee zwemmen! Geef je hiervoor wel even op.

Hof van Eckberge (JO07 t/m JO09)
Op 3 januari vertrekken we vanuit Beltrum richting Eibergen. Hiervoor kan de JO7 t/m JO9 zich opgeven. De ‘oudere’ jeugd kunnen zich opgeven voor de stadiontour. Bij Hof van Eckberge kan de jongste jeugd zich uitrazen in de indoor speeljungle, maar ook door een kleine dierentuin wandelen met onder andere alpaca’s, wasberen, harlekijnara’s (papegaaiachtige diersoort), kalkoenen en nog veel meer.

Megapret (JO07 en JO08)
Voor de aller jongste jeugd (JO07 en JO08) hebben we nog een middag bij Megapret georganiseerd. Hier is een 1500 m2 grote indoor speeltuin waar ieder kind zich kan vermaken. Van een groot klim- en klautertoestel tot een rodelbaan en verschillende ballenbakken.

ActiviteitKosten per kindDatum
Megapret (JO07 en JO08)€6,-30 december 2023
FIFA-toernooi (JO09 t/m JO13)€10,-30 december 2023
Hof van Eckberge (JO07 t/m JO09)€6,-3 januari 2024
Stadiontour FC Twente (JO10 t/m JO13)€4,-3 januari 2024
Zwemmen Meekenesch (Alle teams)€5,-6 januari 2024

Opgaveformulier Winteractiviteiten 2023


Terug naar nieuwsoverzicht