Maarten te Velthuis en Nick van der Luyt gaan VIOS verlaten

maandag 11 december

Na een enerverend vorig seizoen, waarbij in de allerlaatste wedstrijd, in de verlenging, net promotie werd gemist door VIOS 1 en een degelijk begin van het huidige seizoen 2023-2024 hebben bestuur en trainers duo Maarten te Velthuis en Nick van der Luyt in goed onderling overleg toch besloten na dit seizoen uit elkaar te gaan.

Deze keuze is mede ingegeven doordat Maarten te Velthuis heeft besloten omwille van zijn privé situatie te stoppen met het hoofdtrainersschap. Nick zal opzoek gaan naar een nieuwe uitdaging in zijn trainers carrière voor komend seizoen. Wij wensen beide heren uiteraard veel succes met het verdere verloop van hun carrière en de rest van het huidig seizoen!!

TC commissie VIOS Beltrum


Terug naar nieuwsoverzicht