Informatie winteractiviteiten jeugd t/m JO13

vrijdag 29 december

Megapret
De aller jongste jeugd vertrekt aanstaande zaterdag (30-12) naar Megapret. Om 13:15 uur vertrekken we vanaf VIOS. Daarom om 13:00 uur aanwezig. Om deze tijd kun je je melden bij het afdakje van de kantine, hier kan de betaling contant voldaan worden (het liefst gepast). De kosten hiervan zijn €6. Er is voor eten en drinken gezorgd. De ouders die moeten rijden hebben een berichtje ontvangen. Er waren dubbel zoveel aanmeldingen voor het rijden dan dat er nodig waren. Erg bedankt hiervoor! Diegene die geen bericht hebben gehad, maar zich wel hebben opgegeven om te rijden, zijn dus toch niet nodig. De kids kunnen om 17:30 uur weer opgehaald worden bij VIOS.

FIFA Toernooi
Het FIFA toernooi vindt aanstaande zaterdag (30-12) plaats om 17:00 uur in onze kantine. Alle 40 plaatsen zijn allemaal bezet! Hiervoor kun je je om 16:45 uur melden in de kantine. Hierbij speelt iedereen 3 poulewedstrijden, daarna volgt een knock-out fase en de 3 beste spelers krijgen een leuk aandenken! Mocht je na de poule zijn uitgeschakeld dan kun je nog op de overige Playstation’s Fifa potjes tegen elkaar spelen. Kosten zijn hiervoor €10,- pp. Deze moet contant betaald worden (het liefst gepast). Deze avond duurt tot circa 20:00 uur.

Stadiontour FC Twente
Deze stadiontour staat gepland op woensdag 3 januari. We moeten ons dan om 14:15 uur melden bij de receptie in de Grolsch Veste. Ondanks dat het om een doordeweekse dag gaat, hebben we meer dan genoeg chauffeurs! Hartstikke bedankt! We zullen om 13:30 uur verzamelen buiten bij het afdakje van de kantine. Hier kan de betaling contant voldaan worden (€4,-). Deze het liefste gepast betalen. De brandstof kosten voor deze rit worden natijd verrekend met de desbetreffende chauffeurs.

Hof van Eckberge
Deze activiteit is ook op woensdag 3 januari. We zullen dan om 13:00 uur vertrekken vanaf VIOS. Dus graag om 12:45 uur verzamelen. Hiervoor mag je je melden bij het afdakje van de kantine. Hier kan je de betaling doen. Deze bedraagt €6,-. Deze graag contant en gepast betalen. De kinderen kunnen om 17:30 uur weer opgehaald worden. De ouders die moeten rijden, hebben hierover bericht ontvangen. Mocht je je als ouder zijnde hebben opgegeven om te rijden en geen bericht ontvangen hebben, dan hoef je niet te rijden. Toch enorm bedankt voor het aanbod!

Zwemmen Meekenesch
Zaterdag 6 januari vertrekken we weer naar Lichtenvoorde. Dit was vorig jaar zo’n groot succes dat we het dit jaar nog weer even dunnetjes over gaan doen! We gaan zwemmen van 13:00 uur tot 15:00 uur. We zullen daarom om 12:30 uur gaan verzamelen bij het afdakje van de kantine. Hier kan iedereen zijn betaling doen van €5,-. Het liefst contant en gepast. De kinderen kunnen dan rond 15:30 uur weer opgehaald worden bij VIOS. Ouders die zich hebben opgegeven om te rijden ontvangen nog een bericht.

Mochten er nog vragen zijn, dan kun je contact opnemen met Bram Roelvink.


Terug naar nieuwsoverzicht