Nieuw Kantinerooster

maandag 23 oktober

Er is een nieuw kantinerooster in omloop.

Er zijn nog enkele gaten in de het rooster. Daarnaast staan een aantal vrijwilligers op een avond alleen. Leden die bereid zijn kantinediensten te draaien voor het voetbal kunnen contact opnemen met Irma Klein Tuente (06-13630213) en/of John Wolterink (06-12614262).

AANVULLING:
Wetende dat er heel veel mensen druk zijn met het regelen, organiseren en/of zelf deelnemen aan de Survivalrun 2024, toch een vraag namens Irma en Johnny : zijn er nog mensen die willen helpen op Zondag 7 Januari in de sportkantine?

Wij zullen namelijk deze dag van ’s morgens vroeg tot ’s avonds ook geopend zijn. Dus mocht je deze zondag nog tijd over hebben en willen helpen in de kantine, geef dit even door aan Irma of Johnny.

Actuele roosters

Instructiefilmpje – gebruik kassa


Terug naar nieuwsoverzicht