Doelpunt van de maand: tweede nominatie september 2023/2024

zaterdag 7 oktober

Op zaterdag 16 september 2023 speelde VIOS B. JO13-1JM een wedstrijd tegen ST RKZVC-HMC’17 JO13-2JM. In de tweede helft wordt er een lange bal op de linksbuiten van VIOS B gespeeld. Vervolgens wordt de bal teruggelegd en met een diepe bal wordt Tiese Koster weggestuurd. Met zijn sneldheid weten de verdedigers hem niet te achterhalen, waarna hij de bal over de keeper in de kruising schiet. Een heel mooi doelpunt doelpunt! Mede door dit doelachterpunt wist VIOS B. JO13-1JM de wedstrijd te winnen met 8-0.

Uit alle nominaties wordt een doelpunt van de maand gekozen door de bezoekers van de website. Aan het eind van het voetbalseizoen wordt uit alle doelpunten van de maand het doelpunt van het jaar gekozen. Nominaties voor doelpunt van het jaar kunnen door het kader van het team worden doorgegeven aan Niels Haarlink. Deze doelpunten kunnen uit wedstrijden komen van zowel de jeugd als de senioren.


Terug naar nieuwsoverzicht