Doelpunt van de maand: eerste nominatie oktober 2023/2024

woensdag 18 oktober

Op zaterdag 14 september 2023 speelde VIOS B. JO15-1JM een competitiewedstrijd tegen ST Rietmolen/Lochuizen JO15-1JM. Na een ingooi van VIOS B. wordt er niet goed uitverdedigd door ST Rietmolen/Lochuizen. De bal komt vervolgens in de loop bij Wout Stoteler terecht. Hij ziet dat de keeper niet goed op zijn plek staat, en met een schitterend schot verrast hij de keeper vanaf ongeveer 30 meter. Mede door dit doelpunt wist VIOS B. JO15-1JM de wedstrijd te winnen met 3-0.
 
Uit alle nominaties wordt een doelpunt van de maand gekozen door de bezoekers van de website. Aan het eind van het voetbalseizoen wordt uit alle doelpunten van de maand het doelpunt van het jaar gekozen. Nominaties voor doelpunt van het jaar kunnen door het kader van het team worden doorgegeven aan Niels Haarlink. Deze doelpunten kunnen uit wedstrijden komen van zowel de jeugd als de senioren.

Wout Stoteler scoort


Terug naar nieuwsoverzicht