Doelpunt van de maand: derde nominatie september 2023/2024

woensdag 11 oktober

Op donderdag 14 september 2023 speelde VIOS B. 1 een oefenwedstrijd tegen Varsseveld 1. Na een ingooi verovert VIOS B. snel de bal. Na een goede actie speelt Ian Groot Zevert de bal terug op Ruud Westhoff. Na de bal één keer klaar te leggen, schiet Ruud vanaf ongeveer 25 meter de bal schitterend in de kruising. Uiteindelijk bleek dit het enige en winnende doelpunt te zijn. Opmerking hierbij; in de rust vielen de lampen uit bij Varsseveld, en vanwege een storing bij Liander konden deze ook niet meer worden aangezet. De wedstrijd eindigde dus, na 45 minuten, in 0-1.

Tevens is dit doelpunt het laatste doelpunt dat genomineerd is voor deze maand. Binnenkort opent de stembus om te stemmen op jouw favoriete doelpunt van de maand september.

Uit alle nominaties wordt een doelpunt van de maand gekozen door de bezoekers van de website. Aan het eind van het voetbalseizoen wordt uit alle doelpunten van de maand het doelpunt van het jaar gekozen. Nominaties voor doelpunt van het jaar kunnen door het kader van het team worden doorgegeven aan Niels Haarlink. Deze doelpunten kunnen uit wedstrijden komen van zowel de jeugd als de senioren.