Nieuwe sproei-installatie voor vv VIOS B.

donderdag 24 augustus

Om VIOS Voetbal financieel een extra steuntje in de rug te geven, heeft de sponsorcommissie de ‘club van 50’ opgericht.  De ‘club van 50’ bestaat uit een groep mensen en bedrijven welke VIOS Voetbal een warm hart toedragen. Door middel van een jaarlijkse bijdrage van € 50,- wordt er een bijdrage geleverd aan een jaarlijks thema.  Het geld wordt toegekend aan een vooraf bekend gemaakt doel of investering binnen VIOS Voetbal.

Afgelopen november konden de leden kiezen uit één van de volgende doelen:

  • ballenkarren
  • klokken, zichtbaar vanaf alle velden
  • bijdrage voor aanschaf van een nieuwe sproei-installatie

Na enkele proeven in het voorjaar is deze zomer overgegaan tot aanschaf van een nieuwe installatie. Het gaat hierbij om een nieuwe automatische installatie waardoor Willie Ribbers niet meer midden in de nacht de wekker hoeft te zetten. De machine stopt automatisch nadat de gewenste instellingen zijn bereikt. Ook hoeft Willie de slangen niet meer handmatig op te rollen. Een arbeidsintensief en zwaar karwei. In de droge zomer van 2018  wist Willie hiermee het journaal te halen. Bekijk hier de filmpjes.

Wat het journaal niet heeft gehaald is een nachtelijk bezoek van ‘de Hermandad’. Bij een nachtelijke patrouille troffen zij Willie aan op de velden bij het verplaatsen van de installatie. Op de vraag wat Willie aan het doen was antwoordde hij de dienstdoende agaent met de woorden: ‘Wat doen jullie hier, zijn jullie wel lid van deze vereniging?’.

De nieuwe haspel rolt zich automatisch op en vergemakkelijkt het werk van ‘de Ondergrondse’, nu direct en in de komende jaren. Dit met dank aan de steun van de leden van de ‘club van 50’.

Is de ‘club van 50’ VIOS Voetbal ook iets voor jou? Vul hier het aanmeldformulier in.

Nieuwe sproei-installatie voor vv VIOS B. Bekijk foto's
Terug naar nieuwsoverzicht