Aan- en afmelden: enkel digitaal

Binnen het bestuur van vv VIOS B. hebben we stil gestaan bij de taakverdeling. Eén van de taken die we willen veranderen omdat dit voordelen heeft en efficiënt is, is de leden administratie.

vrijdag 28 juli

Het aanmelden en afmelden gebeurde nu meestal mondeling via Jan Bouwmeesters, die dit jaren met veel inzet en zorgvuldig heeft gedaan. Dat merkten we ook toen we bovenstaande met hem bespraken. Jan weet heel veel over de leden van onze club. De parate kennis zit echter allemaal in zijn hoofd. Dat maakt dat het precair is als er wat gebeurt.Zo wist Jan te vertellen dat een aantal leden hun adres wijziging nog niet heeft gemeld bij onze club. Hierbij het verzoek dit alsnog te doen mocht je denken: ”Volgens mij he dat ben ik dat ook vergeten!”

Bovendien leven we anno 2023 in een digitaal tijdperk. Door de aan- en afmeldingen via de site te doen komt dit terecht bij de persoon die dit in zijn taken pakket heeft nl, Wouter te Woerd, onze secretaris, Hij kan zo heel snel de acties ondernemen die nodig zijn, o.a melding via sportlink naar de KNVB. Nu gaan zaken het soms over verschillende schijven/mensen wat fouten met zich mee brengt.

Dus vanaf nu is het alleen mogelijk om je aan- of af te melden via onze site. Jouw aanmelding of afmelding komt dan op de juiste plek terecht. Jan Bouwmeesters zal jullie ook hierop wijzen mocht hij toch onverhoopt hierover worden benaderd. Alvast dank voor jullie medewerking

Rest ons nog om Jan en zeker ook Diny zijn vrouw te danken voor al die jaren dat zij hiervoor hebben gezorgd. Geweldig mensen, groot compliment.

Namens het VIOS bestuur,

Benny Krabbenborg, vice voorzitter.


Terug naar nieuwsoverzicht