Dringende oproep kantine ‘de Spilsoos’

Op 12 juni zijn wij begonnen met de verbouwing van de kantine op ons Sportpark.

maandag 19 juni

‘de Ondergrondse’ is volop bezig met het uitruimen van de vloerbedekking, muren en het betimmeren van de oude bar.

Nu zoeken voor eind juni, begin juli nog een aantal mensen die ons willen helpen met het stukadoren van de oude muren ca. 110 m2. Wij zoeken ook nog tegelzetters die kunnen helpen met het leggen van de tegelvloeren, ca. 170 m2. Alle voorbereidende werkzaamheden worden door ‘de Ondergrondse’ uitgevoerd.

Tijdens de huiskamergesprekken hebben zich ook nog een aantal mensen opgegeven die bereid waren tijdens de verbouwing te willen helpen. Kom mensen, meld je aan en help ons vooruit zodat wij in september ook daadwerkelijk klaar zullen zijn. Schilders zijn ook van harte welkom.

Melde je aan bij Jonny Wolterink 06-12614262

Impressie ontwerp ‘de Spilsoos’


Terug naar nieuwsoverzicht